Фирма за почистване на гаражи от Izvozva.com

Izvozva.com е добра фирма за почистване на гаражи. Разчистваме и извозваме всичко ненужно. Цената е добра а услугата отлична! Обади се на 0893 29 33 33.

Фирма за почистване на гаражи

Защо да изберете Izvozva.com?

Търсите Фирма за опразване на гаражи или склад? Имате стари вещи за изхвърляне, които вече ви пречат много в гаража? Izvozva.com е тук за вас. Ние сме специалисти в извозването и почистването на гаражи. Работим бързо и ефикасно. Събираме всичко – от стари мебели до неизползваеми електроуреди. Всеки гараж заслужава да бъде чист и подреден. Затова нашата Група за почистване на гаражи предлага най-добрите услуги в София и областта.

С извозването и почистването, вашето място за съхранение ще изглежда като ново. Предлагаме и допълнителни услуги, като разделяне на отпадъците за рециклиране. Така допринасяме и за опазването на околната среда. За нас няма тежки или невъзможни задачи. Имаме нужната екипировка и опит да свършим работата правилно.

За да научите повече или да поръчате услугата, обадете се на посоченият контакт. Работим в София и областта. Изберете Izvozva.com за почистване на вашия гараж. Ние знаем как да направим мястото чисто и приветливо за вас. Вярвайте в професионалистите. Изберете нашата Бригада за почистване на гаражи и не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси.

Основни задачи на фирма за почистване на гаражи

 • Извозване на стари вещи
  Когато старите вещи в гаража ви заемат много място, можем да помогнем. Идваме с нашия камион и товарим всичко бързо. След това отвеждаме ненужните вещи на сметище или за рециклиране.
 • Премахване на битови отпадъци
  Гаражите често се пълнят с битови отпадъци. Събираме всички отпадъци от вашия гараж, като се погрижим да не оставим боклук. После извозваме отпадъците там, където трябва.
 • Почистване след ремонт
  Ако сте правили ремонт в гаража, вероятно има много прах и отпадъци. Нашият екип премахва всички остатъци от строителството. Почистваме до блясък, за да може гаражът ви да изглежда перфектно.
 • Сортиране и организиране на вещи
  Понякога гаражите се превръщат в места за съхранение на всякакви вещи. Ние помагаме за сортирането и организирането на тези вещи. Така в гаража ви ще има повече място и ред.
 • Дезинфекция и пръскане срещу вредители
  Гаражите могат да привличат вредители като плъхове и насекоми. Нашата услуга включва дезинфекция и пръскане срещу вредители. След нашата намеса, гаражът ви ще бъде чист и подреден.