Превоз на товари за София и страната 0893 29 33 33

Ако сте от София и имате нужда от подходящ транспорт, с който да извършите превоз до Дупница или до друга точка в страната, то винаги може да се възползвате от нашите услуги. Ние от Izvozva.com предлагаме висококачествени транспортни и хамалски услуги за цяла България. Превозваме абсолютно всякакви товари – от мебели до строителни материали. Така, че без значение какво искате да транспортирате, може да ни се обадите на телефон 0893 29 33 33 и да уточним всички подробности, около извършването на желания превоз. Все пак, ако искате да имате някаква бегла представа за нашата работа и услугите, които предлагаме,  в следващите няколко реда ще опишем как би преминал целия процес, ако ни наемете.

След като проведем предварителния разговор по телефона, в който ще обсъдим всичко, което Ви интересува – от времето за извършване на работа до цената на услугата. В уречения ден, час и място, при Вас ще пристигне екип желаното транспортно средство заедно с отлично обучени професионалисти, които да Ви помогнат с натоварването и разтоварването на товара. Така, няма да Ви се налага да търсите допълнително хора, които да се заемат с тази работа.

Препоръчително, е да оставите натоварването и разтоварването на товара в наши ръце – само така ще можем да Ви гарантираме, че той ще бъде доставен по възможно най-бързия и безопасен начин. Ние разполагаме с отлично обучени кадри, които знаят как да обезопасят товара и следователно да гарантират, че нищо няма да му се случи по време на превозването му.

В зависимост от разстоянието, до което ще трябва да извършим превоза, се определя времето и цената, която ще Ви коства тази услуга. Например, ако става дума за товарен транспорт от София до Дупница, то времето, което ще бъде нужно за извършването на превоза, в най-добрия случай би било в рамките на 2-3 часа. Докато цената няма да бъде висока и се определя по точно определена формула, с която ще Ви запознаем в детайли, при положение, че се възползвате от нашите услуги.