Почистване и извозване на строителни отпадъци

Без значение какъв ремонт правите в дома си, то несъмнено ще се образуват най-различни строителни отпадъци от мазилка, бетон, плочки и т.н. Почистването и изхвърлянето им ще Ви коства много усилия. Въпреки, че така разхвърляни из цялото жилище Ви се струват малко, то когато започнете да ги събирате в чували бързо ще си промените мнението. Ако предположим, че живеете по високите етажи на някоя жилищна кооперация, изхвърлянето на строителните отпадъци ще се усложни двойно. Не за друго, ами защото ще изразходвате много повече време и усилия, докато успеете да ги свалите например от 18-тия етаж до превозното средство, с което ще бъдат извозени до сметището за депониране.

Неслучайно вмъкнах фразата „сметище за депониране“. Може би не знаете, но изхвърлянето на каквито и да било строителни отпадъци в кофите за битова смет, е строго забранено и наказуемо според законите на страната. Затова Ви препоръчваме да не си правите каквито и да било сметки и планове, за това как ще изхвърлите отпадъците си без никой да Ви забележи, тъй като в крайна сметка винаги ще се намери някой „любопитен съсед“, който да Ви „забележи на местопрестъплението“ и да подаде сигнал в общината. И така, вместо да спестите Х сума пари за извозване на строителни отпадъци сметище, ще трябва да заплатите 10-торно по-висока цена, за да си платите глобата.

Така, че ако не разполагате с подходящ транспорт, с който да извозите всички чували със строителни отпадъци, може да наемете такъв от нас. Дори, ако не Ви се занимава може да оставите всичко в наши ръце – от почистването до извозване на строителни отпадъци на сметището за депониране. Даже това, е по-добрия вариант. Разликата в цените на двете услуги, е минимална и вместо да изразходвате излишни нерви, усилия и време, оставете всичко на нас и ние ще се заемем с регламентирането изхвърляне на строителния отпадък.