Извозваме боклук и всичко ненужно от двора и дома

Изгодни услуги от добри момчета за почистване на двор. Разчистване на беседки, бараки за инструменти и стопански постройки на добри цени.

Услуги от момчета за почистване на двор

Момчета за почистване на двор

Ако имате нужда от почистване на двора, можем да реагираме веднага. Нашите момчета за оправяне на двор идват и виждат какво трябва да се направи. Те могат да махнат всичко, което не ви трябва: стари листа, клони, даже стари мебели.

Защо да изберете нашите момчета за почистване на двор?

Нашата фирма, Izvozva.com, работи с много старание. Имаме големи камиони, които могат да понесат много боклук. Нашите момчета за разчистване на двор са силни и бързи. Те знаят как да свършат работата добре.

Какви услуги предлагаме?

Не само че чистим дворове, но и помагаме за почистване на гаражи и бараки. Ние виждаме къде има нередности и ги оправяме. Ако имате стари електроуреди, които не работят, ние ги вземаме и ги извозваме на сметище.

Кога работим?

Работим всеки ден от седмицата, от рано сутрин до късно вечер. Така че, когато решите, че е време за почистване, просто ни се обадете. Нашият телефон е 0893 29 33 33. Можете да ни намерите в София и околностите.

Винаги готови за работа!

Когато решите, че е време да освободите място от ненужни неща, Izvozva.com е насреща. Нашите момчета за почистване на двор са готови да дойдат и да помогнат. Няма нужда да се притеснявате за нищо. Просто ни се обадете и ние ще се погрижим за всичко.

Често задавани въпроси за момчета за почистване на двор

Какви услуги включва почистването на двор?

Момчета за почистване на двор извършват разнообразни дейности, като премахване на отпадъци, почистване на листа, отстраняване на стари клони и бурени, както и изнасяне на неизползваеми предмети като стари мебели или счупени уреди.

Колко често мога да наема вашите услуги?

Можете да наемете нашите услуги толкова често, колкото ви е необходимо. Ние работим по всяко време, когато имате нужда от нас – от рано сутрин до късно вечер.

Как мога да резервирам услуга за почистване на двор?

За да резервирате, просто ни позвънете на 0893 29 33 33 или ни изпратете имейл. Ще се свържем с вас, за да уговорим удобно за вас време.

Трябва ли да предоставя инструменти или оборудване?

Не, няма нужда. Нашият екип разполага с всички необходими инструменти и оборудване за извършване на работата.

Как се определя цената за почистването на двор?

Цената зависи от големината на двора и количеството работа, което трябва да се свърши. След като оценим ситуацията на място, ще ви предложим конкретна оферта.

В какви часове работят момчетата за почистване на двор?

Момчета за почистване на двор работят от рано сутрин до късно вечер, за да можем да бъдем възможно най-удобни за нашите клиенти.

Мога ли да анулирам уговорена услуга?

Да, можете да анулирате планирана услуга, стига да ни уведомите поне 24 часа предварително.

Предлагате ли абонаментни услуги за редовно почистване?

Да, предлагаме абонаментни планове за тези, които искат редовно почистване на своите дворове. Това може да включва седмично или месечно посещение в зависимост от вашите нужди.

Какво се случва с отпадъците след почистване?

Всички отпадъци се транспортират до местното сметище или рециклиращ център, като се спазват всички екологични норми и закони.

Имате ли застраховка за случаи на щети?

Да, нашата дейност е застрахована, така че в случай на непредвидени щети по време на работа, всичко ще бъде покрито от нашата застра