Преместване на мебели и обзавеждане 0893 29 33 33

Честа практика при фирмите, е да сменяват офисите си през определено време. Дали поради това, че вече са се разраснали до такава степен, че стария им офис не може да побере целия персонал или пък просто са намерили по-добра оферта за наем, факт, е, че голяма част от фирмите трудно се застояват на едно място.

Времето, е пари за всяка фирма. Затова, преместването на офис мебели и техника трябва да стане по възможно най-бързия и безпроблемен начин. В противен случай, е възможно да се стигне до сериозни бизнес катаклизми във фирмата, които да доведат до още по-сериозни финансови загуби. Едва ли има фирма, която иска да губи пари и то, не защото не си, е свършила работа добре, а защото поради загубеното време около преместването в новия й офис, е провалило сделките й със стари и нови клиенти.

Така, че ако сте собственик на фирма и Ви предстои преместване в нов офис и искате всичко да приключи по възможно най-бързия начин, единствения възможен начин, по който бихте могли да си гарантирате това, е като наемете професионални хамали. С наемането на хамали, ще си гарантирате, че всичко около преместването ще премине без никакви забавяния или проблеми от друго естество.

При положение, че оставите всичко в техни ръце – от опаковането до извозването на офис мебелите и техниката, то при добро стечение на обстоятелствата, е възможно цялото преместване да се осъществи в рамките на един ден. Разбира се, до голяма степен зависи от количеството мебели, техника и обзавеждане, което ще бъде транспортирано, както и от разстоянието между новия и стария офис.

Ако пък смятате да се разделите със старото оборудване и обзавеждане, което сте използвали до момента в офиса, то може да се възползвате от услугата изхвърляне на стари офис мебели и техника. Тогава, е възможно цялата работа да Ви излезе напълно безплатно, при условия, обаче, че мебелите и оборудването са в достатъчно добро състояние и биха могли да се използват отново.