Извозване на мебели 0893 29 33 33

Въпреки, че Бургас не, е малък град, в който да не можеш да намериш това, което търсиш, то много бургазлии предпочитат да си закупят нови мебели от столицата, където предлагането, е в пъти по-голямо. Основната причина за това, обаче в никакъв случай не, е по-голямото разнообразие от мебели и обзавеждане, което може да се намери в София, ами факта, че цените са доста по-ниски от тези, на които се предлагат в мебелните магазини в Бургас.

Единственият проблем, пред който могат да се изправят бургазлии е намирането на евтин превоз на мебели и обзавеждане от София до Бургас. Обикновено мебелните магазини и хипермаркети предлагат такъв, но той, е доста скъп и отказва повечето хора. Разбира се, винаги съществува варианта да потърсите транспорт от приятел, който разполага със собствен микробус или камион, с който да извършите превоза, но тогава ще трябва да се съобразите с редица неща. Като например – кога, е свободен човека, който ще извърши превоза; дали микробуса, е в изправност за дълъг път и т.н. Така, че ако не искате да се съобразявате с чужди планове и графици, то най-добре се обърнете към някоя фирма предлагаща транспортни услуги и вижте какво ще Ви предложат.

На пазара има куп фирми, които предлагат подобни услуги, но повечето от тях ще Ви вземат точно толкова, колкото ще Ви искат от хипермаркета или мебелния магазин, от който ще закупите избраните мебели и обзавеждане. Затова нашия съвет, е да се обърнете към нас и ние ще извършим превоз на мебели и обзавеждане от София до Бургас на доста прилични цени, като освен това ще се заемем с товаренето и разтоварването на мебелите от камиона до мястото, което желаете, без допълнителни такси.

Освен това, ако се чудите какво да правите със старите мебели и обзавеждане, то отново може да се обърнете към нас и ние ще се погрижим за неговото изхвърляне, напълно безплатно или срещу символична сума, в зависимост от неговото състояние.