Профи екипи са на линия!

Предлагаме ви услуги от момчета за почистване на апартамент. Разчистваме мебели и дрехи без проблем. Извозваме веднага със собствен транспорт.

Изберете нашите услуги

Вие търсите кой да ви помогне за чистене? Момчета за разчистване на апартамент от Izvozva.com са в готовност. Имаме големи камиони, чували, ръкавици и всичко, което трябва за да свършим работата бързо и добре. Идваме навсякъде в София и района. Товарим, чистим и извозваме всичко което не ви трябва – боклук, стари мебели, електроуреди. Всичко, което ви пречи, нашите момчета ще го изнесат без проблем.

Как работим?

Обаждате се на 0893 29 33 33 и казвате какво ви трябва. Ние ще дойдем в удобно за вас време, с всичко необходимо за работата. Работим от рано сутрин до късно вечер. Няма значение дали е малко или много, нашите екипи за почистване на апартамент могат да се справят с всичко. Ние сме готови да свършим всяка задача.

Услугите от момчета за почистване на апартамент

 • Почистване на апартаменти
  Момчетата от нашата фирма идват и разчистват целия апартамент. После метат, мият подовете и изтриват праха от всички мебели. Всеки кът ще бъде направен чист и приятен.
 • Изхвърляне на стари мебели
  Когато имате стари мебели, които не искате, ние ги вадим навън и ги извозваме. Работим бързо, за да не ви пречим. Вашите стари мебели ще бъдат изнесени без да нараняваме нищо по пътя.
 • Почистване след ремонт
  След като свърши ремонтът, всичко е пълно с прах и боклуци. Нашите момчета за очистване на апартамент ще изметат всички остатъци. Ще оставим мястото ви чисто, така че веднага да можете да се наслаждавате на новия ремонт.
 • Измиване на прозорци
  Прозорците също се нуждаят от чистене, особено след дълго време. Момчетата ни перат стъклата отвън и отвътре, като ги правят кристално чисти. Няма да има нито едно петно след като приключим.
 • Дезинфекция на бани и кухни
  Баните и кухните трябва да бъдат не само чисти, но и дезинфекцирани. Нашите момчета за почистване на апартамент използват специални препарати за дезинфекция. Всички повърхности ще бъдат без бактерии и мръсотии.

Свържете с нашите момчета за почистване на апартамент

Ако имате нужда от нас, просто се обадете на 0893 29 33 33. Ще се радваме да ви помогнем. Ние сме готови да направим всичко за вас. Можете да разчитате на нас във всеки един момент. Нашата работа носи полза затова се чувстваме значими от това.