Демонтаж и извозване на диван в София 0893 29 33 33

Изкарването на холната гарнитура от жилището, е също толкова трудно, колкото нейното вкарване. Разбира се, ако смятате да изхвърляте стария си диван и останалите меки мебели, с които разполагате, то бихте могли да ги натрошите на малки части и безпроблемно да ги изхвърлите.

Обаче, ако дивана е в достатъчно добро състояние и би могъл да се използва още дълго време, то би било истинска глупост да го изхвърлите току-така на сметището. По-добре го подарете на някой познат или съсед, който би могъл да му намери приложение в дома си, отколкото да го захвърляте на боклука. Така, хем ще се отървете от стария си диван, хем ще направите едно добро дело, като помогнете на човек в нужда. При положение, че не намирате човек, на който да подарите холната гарнитура и съпътващите ги меки мебели, то не се притеснявайте. Ако положите малко усилие в тази насока бихте могли да намерите дори непознат, който да вземе старата холна гарнитура. За целта може да пуснете обява със снимки, че подарявате стара холна гарнитура и мека мебел, като единственото условие, е човека да дойде и да си я вземе от дома Ви. Бъдете сигурни, че доста хора ще проявят желание да Ви избавят от „мъките“.

В случай, обаче, че нямате необходимото време или пък желание да търсите на кой да подарите стария си диван и обзавеждане, то най-лесния начин, по който бихте могли да се отървете от тях, е като се обадите на телефон 0893 29 33 33. Те ще се погрижат за изхвърлянето на холната гарнитура и всички останали мебели, от които искате да се избавите. Ако те са в достатъчно добро състояние, е възможно цялата тази услуга да Ви излезе напълно безплатно.

При положение, че холната гарнитура и останалите вещи са за сметището, то ще трябва да платите определена цена за тяхното изхвърляне.