ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Изхвърляне на стар матрак и легло

Изхвърляне на стара спалня 0893 29 33 33

Ако се оплаквате от неспокоен сън или пък трудно заспивате, то не търсете причината в съседите си или пък в хората, с които живеете. Със сигурност и те може да има някаква вина, ако по един или друг начин Ви пречат да заспите, но основната причина, поради която най-вероятно не може да се насладите на спокоен сън се крие във Вашия матрак.

При положение, че матрака, върху който спите, е доста стар и вече не помните кога сте го закупили, то най-вероятно се, е износил до такава степен, че вместо да Ви осигури спокоен и здрав сън, той прави точно обратното – пречи Ви да заспите и сутринта се събуждате със здраво главоболие. Така, че не губете повече време и посетете най-близкия мебелен магазин, откъдето да си закупите нов и качествен матрак, в който ще заспите като малко дете.

За да сте сигурни, че ще си закупите матрак, който в следващите 10-тина години ще Ви осигури здрав и спокоен сън, то трябва да направите следните няколко неща:

–        Да го закупите от реномирана фирма на пазара, на която и се носи славата, че продава качествени матраци и легла. Избягвайте универсалните хипермаркети, в които освен, че продават нискокачествени материали, завишават цените до неузнаваемост.

–        Новият матрак трябва да бъде достатъчно еластичен, за да можете да потънете в него съвсем леко.

–        Също така, е добре матрака да има солидна вътрешна система от пружини, която да, е дебела поне 20 см.

Не пестете средства, когато си избирате матрак. Все пак прекарвате 1/3 от живота си в сън. Така, че от съществено значение да си осигурите здрав и спокоен сън. Колкото до стария матрак и легло, то най-добре повикайте фирма, която да се заеме с техния демонтаж и изхвърляне, тъй като едва ли ще Ви потрябва някога отново, а изхвърлянето на подобни по размер мебели в никакъв случай не, е лесно.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!