Демонтаж и изхвърляне на мебели 0893 29 33 33

Изхвърлянето на стари мебели и ненужни вещи, е супер неприятна и досадна задача, за която ще Ви бъде необходимо доста свободно време и усилия, за да се справите с нея. На пръв поглед може да Ви се стори, че почистването на мазето от всички боклуци и ненужни вещи, които сте складирали в него ще Ви отнеме не повече от час-два работа, но в действителност не, е така.

Обикновено в повечето случаи се оказва, че разполагаме с много повече ненужни вещи, мебели и боклуци. При разтребването на помещението от тях, се сблъскваме с предмети, за които дори не сме подозирали, че разполагаме. Разбира се, това в някои случай може да се окаже добре, тъй като по време на разчистването може да открием уред или друг предмет, който сме търсили през годините, но поради една или друга причина не сме могли да си спомним къде сме го прибрали.

Най-много време ще загубите с извозването на мебелите и боклуците на сметището. Особено, ако не разполагате с подходящо транспортно средство, с което да ги извозите на един път. Тогава със сигурност ще трябва да направите няколко курса до сметището за депониране, тъй като, както и да го гледате, едва ли ще успеете да натоварите всичките боклуци и ненужни вещи на един път в личния си автомобил.

Дори не си помисляйте да хвърляте подобен тип отпадъци в общинските кофи за битови отпадъци. По този начин рискувате да отнесете сериозна глоба или акт, тъй като, е забранено тяхното изхвърляне в кофите за битова смет. Затова вместо да си пропилявате уикенда в почистването на жилището от ненужни вещи и мебели, се обърнете към някоя фирма предлагаща хамалски услуги и оставете тя да се погрижи за всичко. Разбира се, подобна услуга няма да Ви излезе без пари, но на фона на време, усилията и нервите, които ще си спестите, сумата, която ще заплатите, е незначителна.