ПРОМОЦИЯ!

Почистване на две стаи...
140
90 лева!!!
  • Работим с настроение!
  • Събиране в чували
  • Изнасяне и извозване
  • Таксите на депата
  • Всичко е включено в цената!
ИЗГОДНО

Изхвърляне на мебели

Изхвърляне и извозване на мебели в София 0893 29 33 33

Колкото и да не ни се иска, в един момент ще трябва да заменим старите си мебели с нови. И те като всичко останало си имат своя срок на годност и след определен период от време започват да губят своите качества. Да вземем например матрака. През първите няколко месеца имаме усещането, че спим върху „облак“, но след определено време това чувство започва да се изпарява и все по-трудно заспиваме или пък се будим посред нощ от неудобството, което ни причинява. Същото важи и за всички останали мебели – дивани, секции, шкафове, гардероби и т.н.

Затова вместо да ги складирате някъде из жилището си, по-добре се заемете с тяхното изхвърляне. И аз и Вие знаете, че никога повече при нормални обстоятелства няма да използвате старото си канапе или кухненски шкафове, а щом Вие няма да ги използвате, едва ли и на някой друг ще му бъдат от полза. Разбира се, ако сменявате мебелите си през 3-4 години, то със сигурност ще намерите някой, който да вземе старото Ви обзавеждане, тъй като при нормалната им експлоатация едва ли са се изхабили чак толкова много.

Ако бързате, обаче и нямате никакво време за губене и искате на момента да се отървете от тях – обадете се на фирма за изхвърляне на мебели. С наемането на професионалисти в областта ще си осигурите бързото и безпроблемното им  изхвърляне.

Едва ли ще срещнете затруднения с намирането на фирма за изхвърляне на мебели, тъй като на пазара съществуват десетки, дори стотици фирми предлагащи хамалски и транспортни услуги. Ако пък срещате някакви трудности в откриването на способна и сигурна хамалска фирма и живеете в София и региона, позволете да Ви предложим услугите си. В наше лице разполагате с верен сътрудник във всяко едно начинание, което попада в работната среда, в която се подвизаваме.

Mariya Ignatova
Mariya Ignatova
София
Read More
Искрено ги препоръчвам за извозване на стари мебели от жилище в София!
Архангел Михаилов
Архангел Михаилов
София
Read More
Препоръчвам за почистване на апартамент и извозване на отпадъци в София!
Nadya Radeva
Nadya Radeva
София
Read More
Препоръка за почистване на апартамент, мазе и таван в София. Добро качество, отношение и много изгодна цена!