Извозване и изхвърляне на стари мебели в София 0893 29 33 33

Малцина са хората, които могат да си позволят да живеят в къща в София. Докато останалите граждани на столицата трябва да обитават тесни жилища, в които няма място за тях, пък какво остава за това да складират разни неща. Мазетата в панелките са толкова малки, че стигат само за прибирането на бурканите със зимнина и зимните гуми на колата. За таванско помещение и дума не може да става. Блоковете, които разполагат с такова са по-малко на брой дори от хората, които живеят в къща.

Именно поради тази причина, е абсурдно да си помисляте да складирате каквито и да било вещи в апартамента си – мебели, електроуреди или някакви други вещи. Дори да работят и да са в горе-долу добро състояние, ако няма къде да ги складирате, то по-добре се разделете с тях, отколкото да си нарушавате уюта и комфорта в жилището. Честно казано, едва ли някога ще използвате старата си маса, стол, гардероб, секция, диван или някаква друга мебел, която наскоро сте заменили с нова.

Изхвърлянето на мебели и вещи, е доста трудоемка задача. На пръв поглед не изглежда такава, но щом се захванете с нея ще се убедите в правотата на думите ми. За целта ще трябва да организирате сериозна бригада, която да Ви помогне с изхвърлянето им. В противен случай рискувате да загубите адски много време и усилия, ако се заемете сами с това.

Освен помощ за разглобяването, натоварването и разтоварването на мебелите ще трябва да си намерите и подходящ транспорт, с който да извозите всички непотребни вещи до сметището за рециклиране. Не, е правилно да изхвърляте мебелите си в близките кофи за битова смет, където ще минат седмици, дори месеци, докато бъдат изхвърлени. А през това време, мебелите ще претърпят множество деформации, причинени от клошарите, които ще отделят металните части от тях, за да ги върнат в близкия пункт за събиране на метални отпадъци, където ще им дадат някой друг лев. Докато останките от мебелите ще бъдат разхвърляни из целия район от вятъра, бездомните кучета и т.н.

Така, че ако не разполагате с необходимите ресурси, за да се заемете сами с изхвърлянето на мебелите, то повикайте фирма за хамалски услуги, която да се заеме с тази задача. В зависимост от тяхното състояние, изхвърлянето може да Ви излезе напълно безплатно или в краен случай много евтино.