Изнасяне и изхвърляне на диван в София 0893 29 33 33

Изхвърлянето на стария диван може да бъде хем лесно, хем трудно, в зависимост от това какво смятате да правите с него. Вариантите пред Вас обикновено са два – да го изхвърлите на сметището за депониране или пък да го складирате на село, при останалите стари и ненужни мебели. Следователно може да се каже колко време и усилия би Ви отнело изхвърлянето на дивана.

При положение, че решите да изхвърлите стария диван на сметището, където да бъде рециклиран, то работата няма да Ви отнеме повече от два-три часа, в зависимост от темпото, с което работите. Натрошавате дивана на малки и удобни за носене парчета, слагате ги в кашони или чували, натоварвате ги на личния си автомобил и ги откарвате към сметището.

Докато извозването на дивана до място, където да бъде складиран и запазен във времето ще Ви коства много повече усилия и време. Най-много затруднения ще срещнете с неговото изнасяне от жилището и намирането на подходящ транспорт, с който да го извозите до желаното място. Обикновено, когато купуваме нов диван рядко се съобразяваме с неговите размери и това дали ще влезе безпроблемно през вратата. Именно поради тази причина, много хора срещат сериозни затруднения с вкарването и изкарването на холна гарнитура, като понякога се стига дори до критични ситуации – наемането на алпинисти, които да вкарат дивана през прозореца на жилището.

В конкретния случай ще трябва да намерите и подходящо средство, с което да извозите дивана. Не, е препоръчително да го правите с личния си автомобил, като го натоварите на тавана на транспортното средство, тъй като може да отнесете сериозна глоба от КАТ, ако прекалено много излиза отстрани.

Затова, нашия съвет, е да се обърнете към фирма за изхвърляне на диван и мебели, която да се заеме с тази задача. Хамалските фирми разполагат с всичко необходимо, за да изпълнят желанията Ви. Само с едно обаждане по телефона, ще си спестите всичките грижи и усилия, които ще Ви коства изхвърлянето на дивана.