Изхвърляне на диванИзхвърляне на диван

Купили сте си нов диван, но се чудите какво да правите със стария? В тази статия ще Ви дадем няколко варианта, които ще решат дилемата, пред която сте поставени.

Някои хора не обичат да изхвърлят нищо, дори то да не им върши работа. Те предпочитат да складират всичко на село, в мазето или на друго място, отколкото да го изхвърлят. Обикновено се оправдават с думите, че някой ден може да им потрябва и по-добре да го имат, отколкото да го купуват отново, но като цяло този ден не идва и рано или късно складираните мебели и предмети биват изхвърлени на сметището. Има хора, които пък мислят по съвсем друг начин и предпочитат да подарят стария си дивна, холна гарнитура или нещо друго на нуждаещ се съсед, познат или случаен човек, който не разполага с необходимите финансови средства, за да си го позволи. Това може би, е най-добрия вариант, но ако дивана е дотолкова износен или счупен, че не става за нищо, то най-добре да го изхвърлите. Диванът, обаче не трябва да бъде изхвърлян в кофите за битови отпадъци. Освен, че е забранено и подлежи на сериозни санкции и глоби, дивана няма как да бъде натоварен, и поради тази причина в повечето случаи мебелите, които биват изхвърляни до контейнерите прекарват месеци, докато бъде изхвърлени или прибрани от някой бездомник.

Ако смятате да изхвърлите стария си диван, шкафове или други мебели, нашия съвет, е да се възползвате от услугите на Ивозва.ком, която разполага с всичко необходимо за целта: квалифицирани работници, техника и голямо разнообразие от транспортни средства. По този начин ще си спестите време и усилия от свалянето на тежкия диван по етажите и още по-трудното му изкарване през тесните врати. Само с едно обаждане по телефона може да си спестите всичките тези нерви и усилия, които ще Ви коства изхвърлянето на дивана.