Почистване и изхвърляне на отпадъци в София 0893 29 33 33

Решили да почистите боклуците от тавана или мазето, но срещате затруднения с тяхното изхвърляне – обадете се на телефон 0893 29 33 33 и ние ще Ви предоставим контейнер или ще Ви осигурим транспорт, с който да ги извозите на сметището. При положение, че имате желание да почистите мазето или тавана от всички битови отпадъци и мебели, отново може да ни се обадите и ние ще се заемем с тази задача вместо Вас. Тогава ще се заемем не само с извозването на битовите отпадъци, но и с тяхното почистване и изнасяне от помещението.

В случай, че ни наемете, то бъдете спокойни, че всичко ще бъде извършено според предварителния план и уговорки. Ние разполагаме с всичко необходимо за целта и бъдете сигурни, че няма да Ви разочароваме. За да се убедите в думите ни, то в следващите няколко реда ще Ви разкажем накратко как ще протече целия процес около изхвърляне на битови отпадъци и мебели – независимо дали става дума за почистване на мазе, таван или жилище от тях.

В уречения ден и час при Вас ще пристигне отлично обучен хамалски екип, който знае как да постъпи във всяка една ситуация. Нашите хамали са така подготвени, че да не губят дори секунда време в излишни действия, приказки или нещо друго, което би могло да забави процеса на работа по един или друг начин. В зависимост от количеството отпадъци, които ще бъдат изхвърлени, е възможно работата да отнеме от един до няколко часа време. Добре, е предварително да се знае с какво количество отпадъци ще си имаме работа, за да знаем как да оптимизираме времето си и какъв транспорт да използваме. Защото, ако ни кажете, че искате да се отървете от няколко шкафа, два-три чувала с боклук и т.н. и ние изпратим микробус, но се окаже, че отпадъците са много повече, то каросерията на превозното средство няма да успее да натовари цялото количество боклук на един курс. При това положение ще трябва да бъдат извършени няколко курса до сметището, което пък от своя страна ще оскъпи услугата.