Изхвърляне на стари мебели 0893 29 33 33

Скринът, е много практична мебел. На пръв поглед може да Ви изглежда малък по размери, но той, е способен да побере почти целия Ви гардероб. Съвременните скринове са готови да Ви предложат всичко това и то на доста приемливи цени, които започва от 80 лева до 300 и повече, в зависимост от модела и марката, който ще си закупите. Така, че ако искате да спестите място в и без това малкото Ви жилище, то най-добрия начин, по който бихте могли да го направите, е като се сдобиете с нов скрин.

Преди, обаче да го направите, първо трябва да му намерите място, където да го поставите. Както споменахме вече, скрина, е способен да побере на едно място всичките Ви дрехи и аксесоари. Така, че ако до момента сте ги държали в стария си гардероб, то най-добре го заменете с нов и функционален скрин, който освен, че ще придаде по-красив и приветлив вид на стаята, ще заема много по-малко място.

При положение, че разполагате със стар и непотребен скрин, който вече не става за нищо, то най-добре се разделете с него. Няма смисъл да се опитвате да му вдъхвате нов живот, като го пребоядисвате, лакирате или ремонтирате. В момента цените на мебелите са паднали доста, така, че със сигурност ще си намерите хубав и качествен скрин до 100-150 лева.

Докато стария го изхвърлете. За целта може да се обърнете към някоя фирма предлагаща хамалски и транспортни услуги. Тя ще се погрижи по най-добрия начин за стария Ви скрин. Ще се заеме с демонтажа, извозването и изхвърлянето му на специализираното сметище за депониране.

Възможно, е цялата тази услуга да Ви излезе напълно безплатно, но за целта скрина трябва да бъде в сравнително добро състояние. Тогава нашите хамали ще Ви отърват от него, без да Ви вземат дори една стотинка за работата, която ще свършат.