Извозва

Фирмата предлага изнасяне и изхвърляне на стари мебели, демонтаж на мебели балатум, паркет, електроуреди и всякакви ненужни вещи и покъщнина. Работим с подходящи инструменти и транспорт за мебели. Когато имате нужда от цялостни услуги за почистване на жилище от стари мебели и изхвърляне на сметище може да се свържете нас и да изискате цена според вида на услугата, да попитате как минава цялостната организация по демонтажите и изнасянето на старите мебели. Предлагаме и професионален демонтаж на дограма с изнасяне и изхвърляне на сметище. Според вида на услугата и естеството на работа подсигуряваме няколко вида собствен транспорт.

Предстои Ви ремонт или нанасяне в ново жилище, но не разполагате с необходимата техника или физическа сила за преместване или изхвърляне на старите мебели. В този случаи най-добре се обърнете към нашата някоя фирма за хамалски услуги, която ще свърши тази тежка работа вместо Вас.

Все пак е добре да знаете малко повече за тази услуга, която се предлага и какво можете да очаквате от нея.Тук ще обърнем малко повече внимание на това, какво представлява всъщност услугата „изхвърляне на стари мебели, електроуреди и т.н.“ и какво ще получим от нея.

Ако се възползвате от услугите на нашата фирма да изхвърли старите Ви мебели работата ще бъде свършена бързо и качествено. Още на следващия ден при Вас ще пристигне екип от няколко човека, които разполагат с необходимите инструменти и умения, за демонтаж на стари мебели и изхвърляне до специализираното сметище за депониране.

Преди да се натоварят мебелите, те трябва да се натрошат, тъй като в противен случай ще заемат много място в транспортното средство и ще трябва да се извозят на два или три курса, което пък ще оскъпи цената. Един стандартен камион може да събере до пет пъти повече стари мебели, ако те бъдат натрошени или разглобени. Цената се определя според обема на работата, като към нея се прибавя и цената за транспорт. В никакъв случай, обаче не си мислете, че цената на тази услуга е много скъпа. Предвид сложността на работата, фирмата работи на нормални и приемливи цени.

С наемането на фирма, която да изхвърли или транспортира старите Ви мебели ще си спестите време, усилия и пари.

Leave a Comment