Изхвърляне на стара дограма 0893 29 33 33

Дограмата, е от съществено значение за всяко едно жилище. Не само за неговия външен вид, но и за още куп други неща. Качествената дограма може да намали до 20 процента сметките Ви за отопление през зимата. Тя ще ограничи до минимум загубите на топлоенергия и следователно ще намали значително разходите Ви за отопление. Така, че ако все още не сте сменили старите си дървени прозорци, то, е крайно време да го направите. Дървените прозорци не могат да Ви осигурят шумо/топлоизолацията, която може да Ви даде PVC  или алуминиевата дограма. Съвременната дограма има много предимства, за които обаче ще стане дума в някой друг материал.

След като поръчате новата дограма, е добре да решите какво ще правите със старите прозорци. Бихте могли да ги изхвърлите на сметището или да си ги запазите, ако смятате, че ще Ви бъдат необходими. При всички случаи, обаче ще трябва да наемете професионалисти, които да се заемат с демонтаж на стара дограма и извозване. В противен случай ще изложите здравето си на неоправдан риск, тъй като при неправилна работа, е възможно прозореца буквално да се счупи в ръцете Ви, а от там последствията могат да бъдат много сериозни.

Затова нашия съвет, е да се обърнете към фирма предлагаща демонтаж на стара дограма и извозване. Тя ще се погрижи за бързото и безпроблемно сваляне на прозорците и за тяхното извозване. При положение, че не смятате да ги задържате, то бихте могли да оставите фирмата да се заеме с тяхното изхвърляне, вместо да губите ценно време в пренасяне и извозване до сметището. Дори не си помисляйте да ги изхвърляте до контейнерите за битови отпадъци. Това не само, че, е супер безотговорно, но и е наказуемо от закона. От скоро влезе в сила закон, който забранява изхвърлянето на строителни отпадъци в кофите за обща смет, а прозорците влизат в графата строителен материал.