Демонтаж и изхвърляне на стари мебели

Изнасяне и изхвърляне на мебели в София 0893 29 33 33

Демонтажът на мебели изисква определени познания и умения. Много хора си мислят, че разглобяването на каквото и да било – от стара секция до компютър, е лесно и всеки би могъл да се справи с него, но в действителност това не, е така. Наистина, всеки може да разглоби каквото и да било, но за да се демонтира дадена мебел, например, която впоследствие отново ще се сглоби – трябва да се спазват определени правил и норми. В противен случай рискувате да повредите предмета по такъв начин, че да възпрепятствате неговото последващо монтиране.

Да вземем например демонтажа на кухненски шкафове. За да се свалят безпроблемно от стената са необходими сериозна сила и доста сръчност. Освен това, те трябва да бъдат свалени по целесъобразен начин, който да улесни последващото им сглобяване, което ще рече да демонтирате всяка част в реда на нейното монтиране. Т.е ако започнете от свалянето на вратите на шкафчетата, то трябва да го правите едно по едно, а не да свалите няколко врати, след което да се заемете с демонтажа на някоя друга част. Също така, е препоръчително да номерирате всяка една част в реда на нейното демонтиране. Така ще улесните значително задачата си, когато решите да ги сглобявате отново. Разбира се, ако пазите схемата с инструкции може и да не ги номерирате.

При положение, че смятате да изхвърлите старите си мебели, то отново трябва да подходите към тяхното сваляне с необходимата концентрация и доза внимателност. Отново ще Ви дадем за пример свалянето на кухненски шкафове. Повечето хора, когато решат да сменят старите си шкафове с нови и не смятат да ги запазват, директно се заемат с тяхното натрошаване и изхвърляне. Най-вероятно и Вие ще постъпите така, но Ви съветваме, преди да го направите да се заемете с безопасното им сваляне от стените. В противен случай, ако използвате прекалено голяма сила за демонтажа им – рискувате да нанесете сериозни щети върху стената, за която са закачени.

Така, че ако желаете всичко да премине по най-бързия, безопасен и ефективен начин – възползвайте се от хамалските услуги, които предлагаме и ни се обадете на телефон 0893 29 33 33.

Related posts

Leave a Comment