Взимане на стари мебели 0893 29 33 33

На пръв поглед услугата „демонтаж и изхвърляне на мебели“, която се предлага от почти всяка хамалска фирма на пазара може да Ви се стори изключително лесна и дори безполезна, тъй като ще си кажете – „За какво да плащам на хамали, като мога да се заема и сам с тази задача, и съм сигурен, че ще се справя в пъти по-добре от тях“.

Разбира се, далеч сме от мисълта да Ви убеждаваме, че демонтирането и изхвърлянето на мебели, е някаква свръх трудна задача, за която са необходими академични познания, но няма как да се съгласим с мнението, което се тиражира от много хора, че хамалските услуги са безполезни и неефективни. Напротив. Хамалите могат да ни бъдат от изключително голяма полза, без значение дали се преместваме в ново жилище, изхвърляме стари си мебели, почистваме апартамента си от строителни отпадъци след ремонт и т.н.

Хамалските услуги ни гарантират бързина и качество на работа. Те ще ни спестят адски много време, което бихме пропилели в извършването на досадни и отегчителни работи, каквато, е демонтаж и изхвърляне на мебели например.

Демонтирането на мебелите ще Ви отнеме доста време, като освен това трябва да бъдете изключително внимателни да не повредите дадена част по някакъв начин, тъй като това би могло да възпрепятства повторния им монтаж.

Не си мислете, че изхвърлянето на мебели няма да отнеме много време. Разбира се, процедурата ще бъде доста по-бърза от демонтажа, тъй като щом смятате да ги изхвърляте, то най-лесния да го сторите, е като ги натрошите на малки парчета, които лесно ще изхвърлите. Общо взето това ще Ви отнеме не повече от един час, в зависимост от количеството мебели, с които разполагате. Цялото протакване идва от товаренето, разтоварването и извозването на мебелите до сметището.

Ако сте смятали да изхвърлите старите си мебели в общите кофи за смет, то моментално се откажете от това си намерение. Изхвърлянето на подобни отпадъци в контейнерите за битова смет, е забранено и на нарушителите им се съставят солени актове и глоби от общината.

Вижте колко задължения и време биха могли да ни спестят хамалите, ако ги наемем. Така, че отново си помислете дали хамалските услуги са безполезни и не си заслужават цената, която ще платим, ако ги наемем.