Изхвърляне и извозване на мебели 0893 29 33 33

Преместването на багаж и мебели отнема много повече усилия, отколкото си мислите. Ако никога до сега не сте се заемали с подобно начинание, най-вероятно в момента в главата Ви се въртят мисли от рода на „Е какво толкова сложно има в извозването на мебелите. Ще извикам 2-3-ма приятеля и ще свършим работата за един-два часа“. Мислите в правилна посока, но реалността, е много по-сурова и трудна. За съжаление не, е толкова просто, колкото изглежда. Извозването на мебели представлява съвкупност от няколко операции, които изискват необходимия професионализъм и отговорност. В противен случай, рисковете за провал са твърде големи.

За да бъдат извозени по възможно най-бързия и същевременно безопасен начин, мебелите трябва да бъдат демонтирани и опаковани. Тази мярка се взима, за да се използва максимално каросерията на превозното средство, с което ще бъдат извозени и, за да се осигури тяхната безопасност по време на превоза. Все пак не искате още на първия по-остър завой, мебелите Ви да се изпотрошат, вследствие на това, че не са взети необходимите мерки за безопасност. Някои мебели задължително трябва да бъдат демонтирани, иначе няма как да бъдат изнесени от жилището и натоварени на транспортното средство. Такива например са секцията, гардероба, кухненските шкафове и всички подобни мебели, които са съставени от различен на брой съставни части.

След като бъдат разглобени, е препоръчително да бъдат опаковани в подходящи обезопасителни материали – пукащо фолио, кашони, стиропор и т.н. С опаковането им, не само, че ще осигурите безопасността им, но и ще улесните изнасянето и натоварването им.

Сигурен съм, че се убедихте вече, че извозването на мебели не, е толкова просто колкото звучи. Затова, ако не разполагате с необходимото свободно време и възможности, за да го направите сами, обадете се на фирма за демонтаж и извозване на мебели, която ще се погрижи за безпроблемното им транспортиране до желаното място.