Работлива бригада за извозване на гардероби в София

Защо да изберете нас?

Бригада за извозване на гардероби в София е тук, за да помогне. Има ли стар гардероб, който не ви трябва? Знаем как да го махнем. Само се обадете и ние ще дойдем бързо.

Какво правим на практика?

Извозваме гардероби с лекота. Няма значение дали е голям или малък, ще се справим с всичко. Имаме специални камиони и инструменти за това. Просто трябва да се свържете с нас и ще получите качествена услуга още днес.

Бригада за извозване на гардероби.

Услугите, които предлагаме

  1. Извозване на гардероби: Първо разглобяваме гардероба, ако е нужно. После го товарим на камиона и го караме на подходящо място.
  2. Изнасяне на гардероби по стълби: Ако няма асансьор, носим гардероба по стълбите. Винаги внимаваме да не нараним стените.
  3. Извозване на гардероби от всякакви етажи: Без значение на кой етаж е гардеробът, ще го изнесем. Разполагаме с екип, който е свикнал да работи в трудни условия.
  4. Извозване на стари гардероби: Старите гардероби ги извозваме на депо. Там те се рециклират или унищожават по подходящ начин.
  5. Бързо и качествено обслужване: Работим бързо и качествено. Стараем се да сме най-добрите в извозването на гардероби.

Дезинфекция и сигурност

Използваме добри препарати за дезинфекция. Подсигуряваме нови плетени хидрочували и капсули за опасни отпадъци. Сортираме боклука и демонтираме гардероби при нужда. Изнасяме пеша от сградите без да ползваме асансьор. Работим със защитно облекло и сме чисти момчета. Имаме няколко вида транспорт за различни нужди. Влизаме на опасни и заразени места и извършваме всякакъв вид опасни услуги в жилищни и офис сгради.

Предимства на услугата от бригада за извозване на гардероби

Фирма за извозване на гардероб в София предлага бързо и качествено обслужване от работливи момчета за почистване. Спестяваме време и усилия. Гардеробите се изнасят безопасно и без проблеми. Обадете се и ще свършим работата.

Специални оферти на бригада за извозване на гардероби

Предлагаме специални оферти и отстъпки:

  • 50% отстъпка за почистване на апартамент
  • 35% отстъпка за извозване на стари мебели
  • 30% отстъпка за мазета и тавани
  • 50% отстъпка за къщи
  • 40% отстъпка за разнородни боклуци

Телефон за контакти: 0893 29 33 33. Работим в София и областта.